Brev fra Ole Schou, Cryos International: “Nu er det sket….”

(Jeg har fået lov til at dele dette brev)

Kære Signe,

Vi har nu afholdt vores Donor Sperm Symposium og i forbindelse med vores 30-års jubilæum har jeg valgt at trække mig tilbage og har overdraget teten til Peter Reeslev, der fremover vil lede Cryos International videre som CEO.

Jeg fortsætter i bestyrelsen.

Vi havde et brag af en fest for medarbejdere på Hvedholm slot i weekenden.

Alle var SÅ flotte, og jeg var SÅ stolt og SÅ glad og SÅ tilfreds.

Sikke en rejse det har været, men også et godt sted at stå af efter 36 år med sæd siden drømmen i 1981 og etablering i 1987.

Alt er i dag velfungerende, veletableret, velorganiseret og klar til fremtidens udfordringer.
Det har været fantastisk spændende og stort at få lov til at bære dette ansvar, som jeg også er meget ydmyg overfor.

Både spændende med den primitive start, etableringen, væksten, det forretningsmæssige, laboratoriet, medarbejderne, det internationale, pressekontakt, undervisning, etik, osv. Over 1000 donorer, over 100 medarbejdere, levering til over 100 lande, men ikke mindst de ca. 65.000 barnløse vi har hjulpet med at få deres drøm om et barn opfyldt.

Det har gjort allermest indtryk når folk har skrevet f.eks. ”tak for det største i vores liv”.

Mission accomplished!

Det eneste jeg godt har kunnet have været foruden er den danske jantelov og nidkærhed og det voksende, kvælende bureaukrati. Det hele drejer sig i dag om lovgivning og kontrol, og ikke om at hjælpe barnløse.

En særlig tak til dig for det kæmpe pionerarbejde du har gjort som singlemor, dine bøger, din blog, din fremtræden i medierne, ikke bare i Danmark men også internationalt. Du har været et lyspunkt for tusinde andre kvinder i samme situation. Du har gjort en kæmpe forskel i historien!

Kærlig hilsen til dig og din datter Zinelle, og med ønsket om en glædelig jul …

Ole

Share
This entry was posted in Gæsteblog, Interview & Besøg, Livet som Solomor. Bookmark the permalink.