Affiliate

Jeg har indgået affiliate partner aftaler med følgende kollegaer. Det har jeg gjort fordi jeg oprigtigt mener, at deres ydelser kan gøre en væsentlig positiv forskel i dit liv. Det svarer til jeg har deres varer stående i min egen butik. Klikker du på billet og indenfor den nærmeste fremtid køber produktet jeg anbefaler får jeg en %-del af salget. Indtægten går bl.a. til at holde denne website og blog kørende.

Lille Gub – skilsmissebog for børn

Dorte Lytje.

Jeg har i mange år været vild med Dorte Lytje’s børnebog “Lille Gub – skilsmissebog for børn”. Jeg føler mig som en slags fadder for Gub og mener absolut at alle børn skal kende til lille Gub. Mange børn bor i 2 hjem. Det kan være svært at forstå og forklare. Min egen datter Zinelle elsker også lille Gub. Bogen læste hun på sin ipad mange gange. Den hjalp hende til bedre at forstå da hendes kusiner og fætter lige pludselig boede to steder, og nogle gange ikke var hjemme når vi bankede på døren. Der er mange måder at være en rigtig familie på – Lille Gub viser kærlighedsvejen for alle skilsmissebørn.

 

 

 

 

 

 

***

Din forvandlingsrejse

Tini Owild, Stylecoach

Jeg har selv gennemført Tini Owild’s online forløb og fået 12 nøgler til styling. Det gav mig rigtig meget! Jeg øver mig stadig i alt det Tini Owild har lært mig.

Læs mere om Din Forvandlingsrejse her

 

 

 

 

Start din forvandlingsrejse her