Selvvalgt singlemor til donorbarn – Beslutningsprocessen

DonorbarnSkrevet af Signe Fjord & Anne Patricia Rehlsdorph

Alt hvad du skal vide for at træffe den for dig rigtige beslutning!

• Er du single kvinde, som brændende ønsker dig et barn?
• Har du et biologisk ur, der tikker højere og hurtigere end behageligt?
• Har du endnu ikke fundet manden, der skal være far til dit kommende barn?
• Har du brug for at få et overblik over dine muligheder samt de etiske, moralske og følelsesmæssige aspekter ved at blive selvvalgt singlemor?
• Søger du kvalificeret sparring og genveje fra andre singlemødre?

Kan du nikke genkendende til blot ét af punkterne – så er dit næste skridt at beslutte, om du vil læse bogen som eBog eller have den i fysisk form.

signeoganne

”Vi har skrevet denne bog i håbet om at kunne give inspiration, mod og håb til
andre kvinder, der er i samme situation, som vi var. Nu er vi begge mødre og har fået et ønskebarn hver med hjælp fra en sæddonor.”
Anne har sønnen Johan født i november 2008, og Signe har datteren Zinelle født i marts 2012.


Brug bogen som navigationsredskab i junglen af til- og fravalg, gode råd, fordomme, ægløsning, sædceller og samvittighedskvaler. Forbered dig selv på nogle af de reaktioner, du vil møde både hos dig selv og fra din omverden.

Bogen giver dig bl.a.:

– Klarhed over mulighederne for at få barn som single, og indblik i etiske, moralske og følelsesmæssige spørgsmål du højst sandsynligt møder undervejs.

– Et værdifuldt overblik over yderst relevant fakta, jura og økonomi forbundet med din beslutning.

Perspektiver, erfaringer og gode råd fra 4 voksne donorbørn, sæddonoren, sædbanken, fremtidsforskeren og eksperterne indenfor fertilitetsbehandling samt 7 singlekvinder der har besluttet at blive mor med hjælp fra en sæddonor.

– Detaljeret indblik i valget mellem en ikke-anonym og en anonym sæddonor.

-Tips til hvordan du skaber et for dig optimalt støttenetværk.

– Standard svar til at besvare de mange spørgsmål du vil møde fra omverdenen.

Du finder en detaljeret indholdsfortegnelse for bogen her……

Kort fortalt! Du får i bogen svar på alle dine spørgsmål – også dem du ikke vidste, at du havde!


Sagt om Selvvalgt singlemor til donorbarn – Beslutningsprocessen:

Reference fra Ole Schou – direktør i Cryos sædbank. December 2011: ”Gennem de seneste år har vi set en voldsom stigning i antallet af enlige kvinder, som vælger at stifte familie ved hjælp af donorsæd. Oftest veluddannede og velsituerede kvinder, som måske har fokuseret på karrieren og derfor lidt sent får overskud til at tænke på at få børn. Det ”biologiske ur” tikker, og ”prinsen på den hvide hest” er ikke i syne, så der må gøres noget. Med denne bog er det blevet meget lettere for andre i samme situation at navigere igennem denne meget vanskelige beslutningsproces. Kun nogen, der har været igennem denne proces og oplevet det på egen krop og sjæl, kan beskrive det så fremragende, som I har gjort det. Et flot pionerarbejde!”

Mette Fersum, Lektørudtalelse, DBC. Februar 2012: “Generelt kommer bogen hele vejen rundt om emnet med beskrivelser af de mange forskellige problematikker, der kan opstå. Der er rigtig mange følelser i bogen, men de gør rede for det på en sober måde med en opfordring til selv at tage stilling.”

Dorthe, 15. juli 2015:
Jeg har netop afsluttet bogen Selvvalgt singlemor til donorbarn – Beslutningsprocessen og har haft meget glæde af at læse den. Tak fordi I har taget sådan et initiativ. Bogen har hjulpet mig meget i min beslutningsproces, ikke mindst at læse om erfaringerne fra enlige mødre og donorbørnene.

Anne. 19. november 2014:
I februar 2014 tog jeg den endelige beslutning; jeg skal være solomor. Inden da havde jeg vel overvejet det seriøst igennem i hvert fald et år. Jeg havde læst flere bøger, men det var dog din og Annes bog (Selvvalgt singlemor til donorbarn – Beslutningsprocessen) som afklarede flest ting for mig. Og 2. gang blev så lykkens gang. Jeg testede i går, og jeg er gravid – Fik taget blodprøve i går, og den sagde sandelig det samme. Så næste skridt er nu en graviditetsscanning i december. Det er så vildt. Jeg skriver til dig for at sige TUSIND tak. Tak for din bog, som gjorde, at jeg ikke følte mig underlig med mit valg. En bog som satte en masse tanker i systemt og på plads. Tak for dine netværksaftner. Jeg har kun været til den ene, men det var en helt fantastisk aften. Og som bonus fik jeg 3 super skønne kommende solomor-veninder. Og tak fordi du har mod på at være så synlig med dit valg. Det betyder uendelig meget for mig, at der er nogen der i offentligheden er med til at fortælle om, at de børn vi sætter i verden er kærlighedsbørn. Så ja tak for dig skønne Signe.

Lene, 4. oktober 2014: “Hej Signe, Tusind tak for en flot og inspirerende bog og ikke mindst blog! Jeg er 36 år og selv i beslutningsprosessen lige i øjeblikket. Jeg mærker at jeg ved hjælp af bogen har fået svar på rigtig mange spørsmål og føler på mange måder at det har forkortet tænkeprocessen betraktelig. Donorvalg er det næste store spørsmål og her vil jeg gerne selv vælge som du også gjorde. Jeg følger dig i at gøre det hele grundig og velovervejet for at være helt sikker på at jeg træffer det rigtige valg. Jeg genkendte mange af de tanker og overvejelser som bliver beskrevet i bogen, faktisk så meget at jeg begyndte at græde. Det gjorde stort indtryk at vide at man ikke er alene om dette.”

Maria, 26. juni 2014: “Jeg læste din bog for nogle måneder siden og kan ærligt sige, at den har været helt essentiel i min beslutningsproces. F.eks gjorde bogen det klart for mig, hvilken type donor jeg skal have, ved hjælp af beretningerne fra andre kvinder og donorbørn. Pt. har min bedste veninde bogen til læsning. Hun har mand og er gravid med barn nr. 2 men vil gerne være der for mig og kunne sætte sig ind i min process, så hun spurgte om hun ikke også måtte læse med☺️”

Pernille 26. juni 2012: “Jeg kan varmt anbefale dig at læse den bog der hedder: Selvvalgt singlemor til donorbarn. Den er fantastisk, og giver svar på alle de spørgsmål du havde, og du ikke vidste du havde” 😉 

Christina, folkeskolelærer, 35 år. 15. juli 2012 “Jeg er i fuld gang med Signe og Annes fantastiske bog. Den er simpelthen så velskrevet, inspirerende, ja, superfin og dejligt usentimental. Jeg er meget glad for at have fået fingrene i den.” 

 Bendte. Pensioneret sygeplejerske. December 2011: “Spændende og interessant læsning. Blev grebet og overrasket. Gode beretninger, I er ærlige om et følsomt emne, I kommer godt rundt i alle kroge.”

Per. Far til 4. December 2011: “Imponerende, rørende og solidt værk.”  

 

Er du klar til at gøre noget ved din drøm om at blive mor? Så få bogen nu og kom videre med din beslutning allerede i dag!

Vil du læse bogen som eBog eller have den i fysisk form?

sstdipadair2coverfladleft

P.S.
Der findes også en Arbejdsbog (eBog) udarbejdet af Signe Fjord til dig der VIRKELIG vil helt i dybden med din beslutning. Arbejdsbogen giver dig støtte til hvordan du moralsk og etik kan træffe den for dig helt rigtige beslutning, ved at stille dig de helt rigtige spørgsmål så du kommer hele vejen rundt om din beslutning om at blive selvvalgt singlemor til et donorbarn / solomor.

Forside ipad

 

 

 

 

 

 

****


2 ebøgerPAKKETILBUD – download mine 2 e-bøger straks

Selvvalgt singlemor til donorbarn – Arbejdsbogen & Beslutningsprocessen

Normalpris: kr. 596,00
Pakketilbud: kr. 397,-
Du sparer kr. 199,00

Levering: Du får en e-mail med links til download umiddelbart efter, din betaling er godkendt.

Ja tak – det pakketilbud er lige mig

****


3-ebogerPAKKETILBUD – download mine 3 e-bøger på en gang

Selvvalgt singlemor til donorbarn – Arbejdsbogen & Beslutningsprocessen & Mor og kærlighedsbarnet.

Normalpris: kr. 745,00
PAKKETILBUD: kr. 444,-
Du sparer kr. 301,00.
Levering: Du får en e-mail med links til download umiddelbart efter, din betaling er godkendt.

Ja tak – jeg downloader hele molevitten nu