Solomor Lounge

Inspiration og redskaber til at leve et lykkeligt solomorliv

 Pris: 98 kr. pr. md. – ingen binding og gratis indmeldelse. Hvis du ikke elsker det, melder du dig jo bare ud igen!

Ja tak – jeg vil gerne lytte gratis i 7 dage og tjekke om det er noget for mig

– Vil du inspireres og boostes af en coach der virkelig forstår hvordan solomor hverdagen er?

– Vil du underholdes når “husarresten” indtræder og junior sover?

– Ønsker du en lidt nemmere og sjovere solomor hverdag?

– Vil du måned efter måned have en genial solomor idé som LET kan implementeres i jeres hverdag?

– Er du klar til at transformere din hverdag og dit liv til det bedre, i enkle og lige at gå til skridt?

– Vil du have geniale fif og konkrete redskaber skræddersyet til en solomor?

– Har du indset vigtigheden af at forebygge og opbygge dig selv, men savner unikke værktøjer og metoder?

Ja tak – jeg vil gerne lytte gratis i 7 dage og tjekke om det er noget for mig

Hæv dig over “jammerdalen” og “frygten for at gå ned med stress” ved at investere i dig selv, og skab et liv hvor du lever lykkeligt til dine dages ende!

Lyder det som noget for dig, så byder Solomor Lounge med Signe Fjord som din værtinde og inspirator dig hjertelig velkommen!

Sagt om Solomor Lounge:

“Jeg har været super tilfreds med alle emnerne og at alt er online. Skønt at få en lille peptalk hver måned. Jeg følger dig meget i tankegangen om at vi skal have det godt og nyde livet og du er jo virkelig en foregangskvinde på det område. Supert at genhøre foredragene også. Det er skønt og meget motiverede at følge dig. Prisen er helt fair for mig – selv med en dårlig kurs, jeg bor i Norge, og jeg synes ikke den må være lavere”.
Kh Mette, 38 år. Dansk Solomor i Oslo. 30. december 2016

Solomor Lounge er en fantastisk inspiration til hverdagen. Til at bringe mere overskud og nye vinkler ind, som jeg ellers ikke ville ha tænkt på. Det er så nemt lige at sætte Signes skønne stemme i ørene og få inspiration til at se livet som mor fra nye sider. Der er hundred gange mere essens og kraft i det, end at købe en dameblad som jeg for øvrigt alligevel ikke får tid til at læse…
Varmeste anbefalinger
Anette, mor til 3. 24. januar 2017

Ja tak – jeg vil gerne lytte gratis i 7 dage og tjekke om det er noget for mig

Sted:
Du kan være med uanset hvor i verden, du befinder dig. Du sætter dig bare i din yndlingsstol hjemme hos dig selv, og nyder en dejlig kop kaffe eller te imens du lytter til mit foredrag via din computer, smartphone eller tablet, hvor og når det passer dig.

Du kan evt. lytte med når du smører madpakkerne, tager opvasken, ordner vasketøjet eller når junior sover og du ligger (måske fladmast) på sofaen for at lade solomor-batterierne op igen.

Tid:
Altid!
Du skal ALDRIG nogensinde sidde klar på et bestemt tidspunkt for at deltage i Solomor Lounge. Bare log ind hvorfra, og når, det passer dig!
Du behøver derfor heller ikke booke en babysitter eller forlade hjemmet.

Udmelding:
Du kan let melde dig ud igen når som helst, hvis Solomor Lounge ikke er noget for dig.
Bare rolig, der er ingen binding og ingen forpligtelser.
Jeg garanterer det!
Jeg er kun interesseret i at have deltagere med som synes det er cool!

Solomor Lounge er online stedet hvor solomødre får ny inspiration og energi til at lade batterierne op og gøre solomor hverdagen endnu bedre.

Ja tak – jeg vil gerne lytte gratis i 7 dage og tjekke om det er noget for mig

Form:
Det hele foregår online og det er nemt at få adgang til. Så snart du har meldt dig ind modtager du dit personlige login fra Simplero (den online platform jeg har købt som hoster Solomor Lounge – en online medlemsklub).
Du får adgang til et foredrag, som du kan lytte til så mange gange som du ønsker i løbet af den aktuelle måned.

Indhold:
Måned efter måned leverer Signe Fjord et nyt foredrag. Det har et unikt solomor tema, hvor Signe Fjord deler ud af hendes personlige og andre solomødres erfaringer og visdom.

Signe Fjord tilsætter månedens foredrag hendes unikke “solomor-coaching-twist”.

Hver måned kommer der et nyt foredrag der erstatter det foregående. Du kan forvente et nyt foredrag indenfor den første uge i måneden, (selvfølgelig med forbehold for teknisk osv).

Signe Fjord gør sit ypperste for, at du hver måned får konkrete redskaber som du let kan bruge til at skabe mere flow, livsglæde og overskud i din hverdag. Hver måned får du nye værktøjer og muligheden for at høre et foredrag uden at skulle fjerne dig fra din sofa.

Signe Fjord lover at have “totalt styr på emnet” OG formår at formidle det, så alle kan være med – også dem med ammehjerne.

Signe Fjords baggrund fra selvhjælpsbranchen vil være et gennemgående træk i Solomor Lounge. Du vil blive inspireret til at tænkte lidt alternativt og få konkrete redskaber der virker!

Det her får du ud af at være med:

Udover det aktuelle online foredrag får du i velkomstgave også direkte adgang til 21 tidligere foredrag.

Ja tak – jeg vil gerne lytte gratis i 7 dage og tjekke om det er noget for mig

Pris:
Prøv gratis i 7 dage.
Derefter koster det
98 kr. pr. md.
Ingen binding.
Dit kort bliver automatisk trukket hver måned.
Du kan opsige dit medlemsskab straks.

Signe Fjord om missionen med Solomor Lounge:

Tænk evt. på solomor-rollen som en slags job – her tilegner du dig også ny viden, når der er noget du ikke ved eller sidder lidt fast i.

Nej, at være solomor er ikke raketvidenskab, men nogle gange kan det føles uendelig hårdt, specielt hvis man ikke har fået sovet i nogle dage i træk. Så derfor kan vi lige så godt dele ud af vores visdom og erfaringer og gøre livet nemmere og sjovere for hinanden. Det er min mission med Solomor Lounge.

Jeg lover at levere maksimalt, og uden alt for meget unødvendig snik snak! Jeg ved godt at din fritid er kostbar. Jeg bruger mine egne og andre solomødres oplevelser og erfaringer som inspiration så du kan spejle dig selv, og på den måde finde det der virker bedst for dig.

Hvis du er træt af at gå rundt og være lidt “små-ked-af-solomor-livet” og dig selv, så kan det være, at du bliver rigtig rigtig glad for at være medlem af Solomor Lounge.

Måned efter måned samler jeg det bedste af det bedste og serverer det til dig i små bidder, uden unødig snik snak, så du let kan få det integreret i din hverdag.

Mit ønske er at du bliver støttet, boosted og inspireret i dit solo-moderskab hver måned!

Solomor Lounge er mit bedste online tilbud til dig, som gerne vil inspireres hjemme fra sofaen. Du sparer tid, penge og energi fordi alt foregår online.

Ja tak – jeg vil gerne lytte gratis i 7 dage og tjekke om det er noget for mig


Kontakt:

Har du nogle spørgsmål så ring gerne til mig på 31 39 78 88  (telefon tid tirsdag-fredag kl. 12-16) eller send en mail til info@signefjord.dk

Hvordan og hvornår får jeg adgang til Solomor Lounge?
Lige så snart du har meldt dig ind i Solomor Lounge får du adgang. Du modtager hurtigt en mail med dit personlige login.

Hvis du mister eller glemmer dit login så går du bare ind på din konto via www.simplero.com og beder om at få tilsendt et nyt login.