Børnetestamente Guiden

forside1– Specielt udviklet til en “selvvalgt singlemor” / “solomor” til donorbarn (børn). 

Hvad nu hvis der sker noget med mig?

Det er et PISSE ømt punkt for en solomor!!!

Derfor anbefaler jeg at alle solomødre laver et børnetestamente.

Et børnetestamente er et dokument hvori du skriver hvad du helst ser, der skal ske med dit barn, eller dine børn, skulle uheldet være ude og barnet bliver forældreløs. Børnetestamentet er ikke “juridisk bindende”. Derfor behøver det heller ikke være udfærdiget hos en advokat. Det er nærmere en “hensigtserklæring” som Statsforvaltningen kan bruge når de skal tage stilling til hvilken ansøger om forældremyndigheden til dit barn, der bedst tjener dit barns tarv!

I virkeligheden kan du “bare” sætte dig ned derhjemme og skrive det på et stykke papir, som du sørger for bliver opbevaret et sted hvor det let bliver fundet. (Jeg skriver “bare” fordi jeg godt ved at det ikke er en sjov ting at tænke på – men gør det nu bare alligevel).

Det er også “rigtig god stil” at den person, eller de personer, du gerne ser skal overtage forældremyndigheden, har en kopi og har sagt ja.

Ønsker du at sikre dit barn nogle trygge vilkår i gode og velkendte omgivelser i tilfælde af, at du skulle dø, før dit barn fylder 18 år?

Så opret et børnetestamente og få ro på disse tanker NU!

Du dør jo ikke af det vel!

Vil du have mine kærlige fif og skarpe skabeloner så du får det dokument på plads allerede i aften?

Jeg har samlet alt det du skal vide og bruge i Børnetestamente Guiden. Jeg har skåret det ud i pap for dig, så du selv kan få det her vigtige dokument på plads.

Ja tak – tag mig straks til shoppen

Visheden om at dit barn ikke har nogen anden forælder og derfor vil være forældreløs, skulle der ske dig noget, er selvfølgelig ganske angst provokerende.

Det ved jeg godt!

Jeg ved også, at det netop derfor er ekstra vigtigt, at du ikke lader angsten afholde dig fra at stå ved dit ansvar og sørge bedst muligt for at tage hånd om dit barns fremtid.

Derfor har jeg (Signe Fjord, jurist, selvvalgt singlemor og forfatter til bl.a. bogen ”Selvvalgt singlemor til donorbarn – Beslutningsprocessen”) gjort det meget nemmere for dig at få børnetestamentet på plads.

I en udførlig e-Guide forklarer jeg dig, hvilke vigtige elementer der bør indgå i et børnetestamente for dig som selvvalgt singlemor til et donorbarn.

Der er tale om 8 trin, som du kan tage fat på med det samme, og som sikrer, at du får alt væsentligt med i dit børnetestamente.

Samtidig får du også 2 børnetestamente-skabeloner som er udarbejdet i samarbejde med en advokat. Skabelonerne er klar til udfyldning med dine personlige informationer, præferencer og underskrift. Du vælger den formulering, som passer dig bedst.

Jeg giver dig simpelthen alle genvejene til at få det gjort – du har ingen undskyldning mere!

Har du f.eks. overvejet……

En ting er, hvis dit barn mister dig…… men skal det så også bo hos et for dem måske ukendt familiemedlem? – eller hos nogen hvis værdier slet ikke matcher dine?

Det her er din mulighed for at droppe de dårlige undskyldninger – og tage dit ansvar for dit barns fremtid alvorligt.

Orker du ærligt talt ikke at skulle betale et advokatsalær, og bruge tid og energi på at finde frem til en tekst, der passer på din situation som selvvalgt singlemor til donorbarn?

Så kan du med denne e-Guide og de tilhørende skabeloner og tjekliste selv sikre dit barns fremtid hjemmefra allerede i dag.

Skabelonerne er i øvrigt skræddersyet til dig som selvvalgt singlemor, så du sikrer dig at vigtige aspekter omkring din situation er med – aspekter som selv en garvet advokat måske ikke lige ville kende til eller overveje.

Med Børnetestamente Guiden kan du også ajourføre børnetestamentet efter behov, så det hele tiden afspejler din aktuelle situation uden at det koster dig en krone ekstra!


Det får du med…

Børnetestamente Guiden indeholder:

–       en e-Guide (mp3 lydfil) med Signe Fjord.

–       to børnetestamente skabeloner. Skabelonerne er udarbejdet i samarbejde med en advokat.  Vælg den ordlyd, der passer dig bedst og lav den til din egen.

–       en tjekliste med 8 trin du skal igennem så du har et velovervejet og aktuelt børnetestamente klar.

Kort sagt – du får ALT hvad du har brug for til selv at udarbejde dit børnetestamente. Det kan også bruges af gravide, der vil sikre sit barn på forhånd.

Få det på plads allerede i dag!

Ja tak – tag mig straks til shoppen

Du vil med sikkerhed sove meget bedre om natten når du har tjek på dit børnetestamente!