Donorvalget

forsideSådan vælger du den for dig rigtige sæddonor fra en sædbank

Få alle Signe Fjords genveje og samlede erfaringer.

– Har du svært ved at vælge en sæddonor?

– Er du bange for at svigte dit kommende barn?

– Føler du dig egoistisk, på den ufede måde, fordi du selv gerne vil vælge en sæddonor?

– Har myten om “designerbørn” afholdt dig fra sætte dig ordentligt ind i, hvad der er til salg i sædbanken?

– Eller minder sædbankens online register dig simpelthen for meget om online dating, som du efterhånden er blevet godt træt af?

Så er “Donorvalget – Sådan vælger du den for dig rigtige sæddonor fra en sædbank” helt sikkert noget for dig! Når du har brugt redskaberne bliver dit donorvalg meget lettere og mere overskueligt.

JA TAK – gør det lettere for mig at vælge en sæddonor

Mange kvinder føler sig lidt sårbare efter en lang beslutningsproces om at blive singlemor med hjælp fra en sæddonor. Derfor kan selve donorvalget virke uoverskueligt og dermed blive en stopklods, der forsinker dig i at få opfyldt din drøm om at blive mor.

Hvis du er en af de kvinder, der ikke bare vil lade din læge eller jordemoder vælge sæddonor for dig, så får du alle genvejene her, så du kan skabe dig et overblik og få fornyet mod til at gå på online shopping i sædbanken.

At vælge en sæddonor kan være svært, og derfor har Signe Fjord gjort dette valg nemmere for dig ved at dele alle hendes guldkorn i et digitalprodukt, som du kan lytte til igen og igen og træffe den for dig rigtige beslutning.

Det er vigtigt, at du kan stå 100% inde for dit valg, som dit kommende barn en dag vil stille dig til regnskab for og stille spørgsmål om.

Der er ingen grund til at give op – med “Sådan vælger du den for dig rigtige sæddonor fra en sædbank” kommer du videre i dag!


Donorvalgtet er specielt til dig, der:

– har taget ansvaret for selv at vælge den sæddonor, der skal levere 50% af generne til dit kommende barn.

– er i tvivl om, en anonym eller ikke-anonym (åben) sæddonor er det bedste for dig og dit kommende barn.

– er usikker på, hvor meget information du vil have om sæddonoren (basis eller udvidet profil).

– måske er blevet lidt overvældet af de mange etiske og moralske spørgsmål, der er forbundet med at vælge en sæddonor fra en sædbank.

– savner en kvalificeret sparringspartner, som virkelig forstår dig.

– skal til at vælge den for dig helt rigtige sæddonor fra sædbankens mange profiler.

 

Det får du ud af at bruge “Sådan vælger du den for dig rigtige sæddonor fra en sædbank”:

Du træffer dette valg i dit eget tempo.

Du bliver guidet til at skrive 4 lister med dine mange overvejelser, som du kan gemme til dit kommende barn.

Du vil kunne hvile 100% i dig selv, fordi du virkelig har gennemarbejdet alle dine overvejelser.

Du vil kunne slutte fred med sædbankens online profiler på en enkel og overskuelig måde, så du kan komme videre med din drøm om at blive mor.

Du får et værdifuldt overblik over, hvad du skal tage stilling til, så du kan få dit fokus tilbage.

Du undgår at lade sorg, skyld, skam og dårlig samvittighed over at få hjælp fra en sæddonor stoppe din drøm om at blive mor.

Du undgår at fortryde dit valg senere – fx fordi du lod andre bestemme, eller fordi du ikke selv magtede aktivt at tage stilling til eller sætte dig ordentligt ind i, hvilke muligheder du havde.

Når du har gennemarbejdet materialet, kan du komme videre med din drøm om at blive mor med hjælp fra en sæddonor.

Du vil bedre kunne rumme at se på de mange profiler i sædbankens register.

Du bliver guidet til at stå ved alle dine følelser, tanker og reaktioner, så du kan mærke efter, hvad der er helt rigtigt for dig.

Du får indblik i, hvilke tanker og forhindringer andre kvinder har haft i denne situation, og hvordan de kom videre.

Du får tips til at gennemskue, hvad der er et godt råd for dig, og hvad der er andres skjulte dagsorden.

 

Signe Fjord fortæller også om dengang, hun selv valgte en sæddonor – inkl. de mange frustrationer samt moralske og etiske overvejelser. Ligeledes deler hun ud af erfaringer fra hendes arbejde som mentor for andre singlekvinder. Hun underbygger denne viden med den research, hun har lavet blandt andet de interviews hun har lavet med en direktør for en sædbank, en sæddonor, voksne donorbørn og andet sundhedspersonale specialiseret i fertilitetsbehandling af singlekvinder.

 

“Sådan vælger du den for dig rigtige sæddonor fra en sædbank” gør op med tabuet at designe et barn blot, fordi du stiller krav til den sæddonor, der skal levere 50% af generne til dit ønskebarn.

 

Signe Fjord: “For mig var det at finde den rigtige sæddonor som at finde en soulmate. Jeg vidste bare, det var rigtigt. I dag er jeg meget lykkelig for mit valg, og det håber jeg også, at du bliver”.


Indhold:

– Fyldestgørende lydfil (mp3) med Signe Fjord på 32 min.

– Uddrag fra bogen Selvvalgt singlemor til donorbarn – Arbejdsbog til beslutningsprocessen (pdf).

Form:
En afveksling mellem teori, øvelser og coaching af Signe Fjord. Du bliver bedt om at reflektere over specifikke spørgsmål undervejs, og skrive svaret ned. Du får adgang til en mp3 lydfil, som du både kan have adgang til fra din computer, telefon og mp3 afspiller og et pdf dokument som du kan downloade printe ud og skrive dine svar ned på.
Gem dette dokument med alle dine svar til dit kommende barn.

JA TAK – jeg vil gerne have klarhed over donorvalget nu


“Se valget af sæddonor som en kærlighedserklæring til dit kommende barn”

*Bemærk:
De individuelle fagtekniske spørgsmål, som f.eks. hvor mange MOT dit strå skal have, eller hvor mange strå du skal reservere, CMV-status, IUI og ICI bliver ikke berørt i dette rådgivningsprodukt. Det må du spørge din sundhedsfaglige behandler eller ringe til sædbanken om, når der efterfølgende skal købes sæd fra sædbanken
.

 

Anbefaling:

Jeg har altid troet at det ville være nemt for mig at skulle vælge en donor, men da jeg sad med sædbankens hjemmeside foran mig, var det pludseligt ikke så nemt alligevel.

Derfor valgte jeg at lytte til Signe Fjords coaching program “Donorvalget”. Man kommer omkring, hvilke betegnelser man støder på, som man skal tage stilling til undervejs. Dette giver et godt overblik over hvad de forskellige betegnelser betyder.

Signe Fjord er rigtig god til at komme med synspunkter, både for og imod, til de forskellige valg man står overfor. Man får undervejs tid til at reflektere og tænke over egne tanker.

To af de ting som bliver sagt i løbet af lydfilen, som jeg vil have i baghovedet, mange år frem er:

”Dette er bare det første af mange valg, som du skal træffe på dit barns vegne.”

”Med tilvalg kommer der også fravalg”.

Det er meget simpelt sagt, men meget vigtigt at have i tankerne, når man synes det er svært i perioder.

Hilsen
Bianca d. 4. maj 2015